Victorii cu care ne mândrim, o elevă de care suntem mândri!

Sportiva noastră, eleva Andreea Dragoman a participat  împreună cu echipa națională de tenis  de masă a României la Bahrain International Open pentru juniori și cadeți, în perioada 3-7 februarie la Manama câștigând locul I la individual cadete, locul I cu echipa la junioare, locul II la dublu fete și locul III la individual junioare.

Magia iernii

În 16 decembrie Muzeul Municipal Mediaș a găzduit vernisajul expoziției de grafică și pictură în care elevii școlii Gimnaziale Constantin Ioan Motaș, ai Școlii Gimnaziale Nr. 7 și ai Școlii Gimnaziale Bathory Istvan pregătiți de domnul profesor Sorin Pănăzan au adus bucuria unei ierni magice, pline de zapadă, culoare, bucuria sărbătorilor și a Nașterii pruncului Iisus. Expoziția rămâne deschisă admiratorilor până la începutul anului 2015.

Concursul Craciunasul

În 16 decembrie s-a desfășurat concursul în care s-au întrecut 20 de elevi din școala nostră. Este un concurs desfășurat în scop umanitar-caritabil prin intermediul Asociației Kids Heaven și Asociației „Salvați copiii” Iași sub motto-ul: „De Crăciun, toată dragostea și bucuria pe care o dăruim celorlalți se întoarce în mod miraculos înapoi.” Felicitări elevilor implicați în acțiune! Sărbători pline de lumină, căldură și dragoste creștină!

Spiridusii lui Mos Craciun

Între 15-16 decembrie elevii clasei a VIII-a B, plini de emoție, cu sufletul plin de bucurie, s-au transformat în spiridușii lui Moș Crăciun. S-au ambalat și împărțit 850 de pachete cu dulciuri elevilor din ciclul primar de la Școlile gimnaziale Constantin Ioan Motaș și Cireșarii, preșcolarilor de la Grădinițele Dumbrava minunată și Pinocchio. La sfârșitul acțiunii toți au fost de acord că nu e ușoară misiunea lui Moș Crăciun!

Il asteptam pe Mos Craciun

Vineri, 12 decembri 2014 elevii de la ciclul primar au primit vizita Moșului și a domnului viceprimar George Petrescu, care le-au dăruit daruri făcute din inimă. Bucuria de pe chipurile lor l-a impresionat pe moșul care flutura de zor căciula fermecată, iar colindele au răsunat pline de emoții și voie bună.

Vine, vine Mos Nicolae

Între 2-5 decembrie, cadrele didactice din școala  noastră, alături de elevi și părinți, s-au alăturat frumoasei acțiuni desfășurate la Biserica Sf. Treime. S-au colectat pachete cu dulciuri, dăruite apoi copiilor nevoiași din Mediaș, Ighișul Nou și Târnava. De asemenea 40 de elevi din școala noastră au primit pachete cu dulciuri.

Culoare, suflet și copilărie

Joi 9 mai 2013 Muzeul Municipal Mediaș a găzduit Festivitatea de deschidere a expoziției și cea de premiere a celor mai bune lucrări. La acest concurs s-au înscris 110 elevi, care  au supus atenției  juriului 150 de lucrări de grafică și pictură. Concurenții aparțin școlilor M. Eminescu, Bathory Istvan, Hermann Oberth, Cireșarii, Școlii Gimnaziale nr. 7, Școlii Gimnaziale Constantin Ioan Motaș și Școlii Gimnaziale Blăjel. Partenerii proiectului au fost Muzeul Municipal, Școala Gimnazială C.I.Motaș și Școala Gimnazială nr. 7 Mediaș. Jurizarea a fost făcută de artistul plastic Ion Constantinesc, în calitate de președinte al juriului, d-na Angela Păucean , muzeograf coordonator și dl. prof. Sorin Pănăzan.

Expoziția "Cadou de suflet"

Vineri, 1 martie 2013, la Muzeul Municipal  Madiaș, a avut loc vernisajul expoziției de pictură și grafică, sugestiv intitulată ,,Cadou din suflet,,. Pregătită prin strădania elevilor Școlii Gimnaziale Constantin Ioan Motaș, sub atenta îndrumare a profesorului Sorin Pănăzan, aceștia au făcut un Cadou de suflet tuturor femeilor cu prilejul zilei de 1 martie.

Actiune umanitara de Craciun

La Biserca Sfanta Treime, aflată în vecinătatea şcolii au avut loc acţiunea umanitară de Crăciun, cand cei mici din clasa I C au prezentat un program de colinde, iar Spiriduşii lui Moş Crăciun au împărţit daruri pentru 50 de bunicuţe. Doamnele profesoare Mărginean Mihaela, Trifa Liliana, Nemeş Elena şi Giurgiu Silvia s-au alăturat preoţilor Circa Adrian şi Piţigoi Cornel pentru a duce la bun şfarşit acest demers. - 23 decembrie 2012

Spiriduşii lui Moş Crăciun

Letʹs Do It Romania!
Serbările elevilor din ciclul primar au umplut de mândrie inimile părinţilor şi bunicilor. Rând pe rând, aceştia au pătruns în clasele mici pentru a asculta colindele, poeziile iernii şi a dărui în avans darul lui Moş Crăciun. Bucuria celor mici nu s-a oprit aici, căci părintele Piţigoi Cornel şi părintele Circa Adrian i-au primit pe cei mici cu colindul în biserica din vecinătatea şcolii. Spiriduşii lui Moş Crăciun – adică elevii din clasele a-VIII-a B şi a-VIII-a C, implicaţi de doamnele profesoare Trifa Liliana şi Mărginean Mihaela, care au ajuns aici după ce au trecut în prealabil pe la Şcoala gimnazială Cireşarii, grădiniţele Pinocchio şi Dumbrava Minunată, le-au dăruit punguţe, pregătite prin grija celor doi preoţi. - 18 decembrie 2012

La colindat

Letʹs Do It Romania!
Cei mici din clasa I au pornit cu colindul şi au bătut la poarta societăţii Romgaz , unde de altfel erau aşteptaţi. Glasuri mici şi cristaline au adus vestea naşterii Domnului şi au dat de ştire gazdelor să se pregătească de sărbătoare. - 17 decembrie 2012
Mai multe articole..